Monthly Archives: May 2016

Të drejtat e pacientëve, “Together for Life” takon konsullen suedeze

Përfaqësues të shoqatës "Together for Life" zhvilluan sot një takim në Ambasadën Suedeze në Tiranë me konsullen Znj. Birgitta Jansson, njëkohësisht shefe e Bashkëpunimit Suedez për Zhvillim në Shqipëri. Takimi u krye me qëllim njohjen e punës së shoqatës "Together for Life" në kuadër të barazisë gjinore dhe mbrojtjes së të drejtave të njeriut e…
Më tepër

He for She Campaign: Sports for development of an equal society

"Together for Life" association, on April 6, 2016, in the International Day of Sports for Development and Peace,  organized an activity  to promote the value of sports for creating an equal society.  This activity was organized within the "He for She" campaign of Solidarity for Gender Equality initiated by UN Women. The activity was attended…
Më tepër

Training of journalists: “Promotion of gender equality through the media”

"Together for life" Organization, within the project "He and she create life: Color the world orange", supported by UNDP with funding from the Swedish Government, organized on April 18th, 2016, the training of journalists of social issues on the topic "Promotion of gender equality through the media", which was attended by prominent figures of the media…
Më tepër