Monthly Archives: June 2016

The outrage of Hematology Service, smuggled drugs risk patients’ lives

Denisa Canameti, Xhovana Kodra, gazeta “Shëndet+” (Click here for Albanian Version) Hematology is a unique service for Albania. In this department at Mother Teresa University Hospital Center there are at least 300 new cases of patients suffering from malign diseases each year. The systematic drugs’ absence which are smuggled or purchased by patients is the…
Më tepër

SKANDALI: Shërbimi i hematologjisë, ilaçet futen kontrabandë, në rrezik jeta e pacientëve

Denisa Canameti, Xhovana Kodra, gazeta “Shëndet+” (Click here for English version) Shërbimi i Hematologjisë është një shërbim unikal për të gjithë Shqipërinë. Në pavionin e hematologjisë në QSUT paraqiten gati 300 raste të reja çdo vit me sëmundje malinje të gjakut. Problem kryesor në të përbën mungesa sistemike e medikamenteve, të cilët futen “kontrabandë” dhe blihen…
Më tepër

THE OUTRAGE/Sick patients sent from Reanimation immediately to their homes

Denisa Canameti, “Shëndet+” newspaper (Kliko këtu për versionin shqip) Patients at Mother Teresa University Hospital Center (QSUT) are sent home immediately after they leave Reanimation Department, despite their need for further recovery in the hospital. Such behavior not only is against the law but also jeopardizes patients’ lives. Head of Reanimation Service, Ilir Ohri, agrees…
Më tepër