Monthly Archives: July 2017

Labor inspection: a mechanism to improve the protection of workers

  Mrs. Irida Qosja, Responsible of the Labor Relationships Inspection Sector, State Labor Inspectorate (ISHPSHSH). Can you explain to us what is the main mission of the State Labor Inspectorate in the implementation and protection of labor rights in Albania? First of all, I would like to thank you for your initiative and the involvement…
Më tepër

Dita Botërore e Popullsisë, Beta: Më shumë ndërgjegjësim në përdorimin e burimeve natyrore

Elena Beta, koordinatore projekti në shoqatën “Together for Life”, e ftuar në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjes Shqipëri” për të folur lidhur me Ditën Botërore të Popullsisë si dhe për ekspoziten fotografike në ambientet e “Qendra Multimediale Ten” mbështetur nga UNFPA Albania në kuadër të rrjetit "Zëri i të Rinjve" në Shqipëri - "Youth Voice" Network in Albania. "Askush nuk mund të…
Më tepër

Sesion informimi për Thirrjet për Projekt Propozime: Shoqëria civile kundër ekstremizmit të dhunshëm

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) (në konsorcium me shoqatën “Together for Life”, Komitetin Holandez të Helsinkit, Komitetin Norvegjez të Helsinkit, Komitetin Serb të Helsinkit për të drejtat e njeriut ), në bashkëpunim me zyrën për Shqipërinë të Projektit TACSO, organizuan sesionin e informimit në EU Info Centre Tiranë, për Thirrjet për Projekt Propozime “Shoqëria Civile Kundër…
Më tepër