Monthly Archives: November 2017

TFL, takim me komunitetin e Lëzhës. Banorët: Keqmenaxhimi i mbetjeve, rrezik për shëndetin qytetar.

Shoqata "Together for Life" në kuadër të projektit Informim-komunikimi për politikat mjedisore mbështetur nga REC Shqipëri me fonde të qeverisë suedeze (Embassy of Sweden in Tirana), si pjese e programit Senior Albania, zhvilloi një takim me komunitetin e qytetit të Lezhës.  Qëllimi i takimit ishte informimi i komunitetit për premtimet që kryetari i Bashkise Fran Frrokaj ka bërë…
Më tepër

“LOOK AT HER”, OPEN COMPETITION FOR ARTISTIC LYCEUM STUDENTS

Representatives of the association "Together for Life" presented the project "Look at her" for students of Artistic Lyceum in Tirana. After recognizing the basic criteria for receiving the pictures and the latest date for acceptance  of the work, students received instructions for the realization of the best quality photography by photographer Ivana Dervishi. Ivana summed…
Më tepër

Vizita e ambasadores Gjermane dhe TFL në qendrat e pajisura me panele diellore

Ambasadorja Gjermane Susanne Schütz së bashku me kryetarin e Bashkisë së Bulqizës, z. Melaim Damzi, vizituan qendrën mjekësore në Shupenzë. Kjo është një nga projektet për pajisjen e qendrave mjekësore rajonale me panele diellore, mbështetur financiarisht nga Ambasada Gjermane dhe zbatuar nga shoqata “Together For Life”. Nëpërmjet kontributit gjerman janë përmirësuar në mënyrë të ndjeshme…
Më tepër