Category Archives: Media e Shkruar

Ofertë për vend pune: Menaxher/e Projektesh

Data: 13 Qershor 2017 Njoftimi Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Kërkohet një kandidat/e që është në gjendje të kontraktohet brenda qershorit 2017. Kandidati/ja do të trajnohet nga Menaxherja e Përgjithshme e Projekteve të organizatës në 2-3 javët e para të punës. Përshkrimi i shkurtër i organizatës Organizata…
Më tepër

THIRRJE PËR PROJEKT-PROPOZIME SHOQËRIA CIVILE KUNDËR EKSTREMIZMIT TË DHUNSHËM

Komiteti Shqiptar i Helsinkit, Komiteti Holandez i Helsinkit, Komiteti Norvegjez i Helsinkit, Komiteti Serb i Helsinkit për të drejtat e njeriut dhe shoqata Together For Life (TFL) po zbatojnë projektin “Shoqëria Civile Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”, financuar nga Bashkimi Evropian. Objektivi i përgjithshëm i këtij projekti të BE-së i financuar nga Instrumenti për Demokraci dhe…
Më tepër

PRESS RELEASE

                                                                                                             …
Më tepër

Të Drejtat e Pacientit nuk njihen, injorohet Urdhri i Ministrit

Gazetarë: Ornela Hila, Elona Tereziu, Donjeta Zeqa Karta e të Drejtave të Pacientit është një dokument zyrtar ndërkombëtar i miratuar nga Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri që më 15 dhjetor 2010 dhe përmban 16 pika. Kjo kartë shërben për të vendosur pacientin në qendër të sistemit shëndetësor duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë e kujdesit shëndetësor. Pavarësisht…
Më tepër