Category Archives: Newsletter

Ofertë për vend pune: Menaxher/e Projektesh

Njoftimi Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Kërkohet një kandidat/e që është në gjendje të kontraktohet brenda marsit 2018. Kandidati/ja do të trajnohet nga Menaxherja e Përgjithshme e Projekteve të organizatës në 2-3 javët e para të punës. Përshkrimi i shkurtër i organizatës Organizata Together for Life (TFL)…
Më tepër

PRESS RELEASE

                                                                                                             …
Më tepër

“Ushqimi i gardheve”, rreziku i fëmijëve në shkolla

Përgatitën: Arlinda Gjypi Denisa Canameti "Është më e lehtë të ndërtosh fëmijë të fortë sesa të rregullosh të rritur të dobët" Kur flitet për të ardhmen e një shoqërie është e saktë të thuhet se një fëmijë i rritur shëndetshëm do të sjellë në të ardhmen një burrë/grua të shëndetshme dhe për rrjedhojë do të…
Më tepër