Category Archives: Publikime

Shpallje vendi vakant për Ekspert/e Ligjor/e

Shpallje vendi vakant për Ekspert/e Ligjor/e për zhvillimin e sesioneve këshilluese me Pacientët e bashkive Dibër dhe Lushnjë, lidhur me kuadrin ligjor dhe mbrojtjen e drejtave të Pacientëve në Sistemin e Drejtësisë OJF:  Shoqata “Together for Life” Qëllimi i angazhimit: Zhvillimi i sesioneve këshilluese me pacientët e bashkive Dibër dhe Lushnjë lidhur me kuadrin ligjor…
Më tepër

Shpallje vendi vakant për Mentor/e ligjor

Shpallje vendi vakant për Mentor/e për të mbështetur me ekspertizë ligjore ndjekjen në gjykatë të dy çështjeve gjyqësore që u përkasin Pacientëve nga bashkitë Dibër dhe Lushnjë, për të kërkuar rivendosjen e të drejtave të shkelura OJF:  Shoqata “Together for Life” Qëllimi i angazhimit: Ofrimi i ekspertizës ligjore deri në paraqitjen në gjykatë të dy…
Më tepër

HAP dhe TFL çelin panairin e ushqyerjes së shëndetshme në Dibër

“Ju bëj thirrje bashkëmoshatarëve të mi, jo vetëm në Bulqizë por kudo në Shqipëri: Lini pas ushqimet e shpejta dhe konsumoni fruta dhe zarzavate, me siguri do të rriteni më të shëndetshëm dhe nuk do të vuani kurrë nga mbipesha”  Agustin Perkoxha, nxënës. Përgjatë muajit shkurt u zhvilluan 3 panaire në shkollat 9-vjeçare “26 Korriku”…
Më tepër