Category Archives: Promocionale \ Edukuese

Studentët njihen me programet politike për çështjet shëndetësore

Në kuadër të takimeve për  projektin  “Përmirësimi i sistemit shëndetësor përmes një vote të informuar”, zbatuar nga Shoqata “Together for Life” me mbështetjen e Programit të Granteve të vogla të Komisionit për Demokraci nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, është zhvilluar takimi mes studentëve të fakulteteve të ndryshme dhe gazetarëve që…
Më tepër

Takim me të rinjtë për informimin e programeve shëndetësore

Në kuadër të projektit “Përmirësimi  i sistemit shëndetësor përmes një vote të informuar” zbatuar nga Shoqata “Together for Life” me fonde nga Ambasada Amerikane, është mbajtur një nga takimet me grupet e interesit për informimin e programeve shëndetësore që ofrojnë partitë politike në vend, për zgjedhjet vendore, qershor 2017. Të rinjtë u bënë pjësëmarrës në…
Më tepër

Nxënësit e kolegjit Turk “Turgut Ozal”: Ndryshimi duhet të vijë nga vetë ne, jemi ne që thithim ajrin e Tiranës çdo ditë

Shoqata “Together for Life” përmbyll aktivitetet ndërgjegjësuese në shkollat e mesme të Tiranës me temë: “Ndotja e ajrit dhe roli i qytetarëve në përmirësimin e tij”. Gjimnazi i fundit i përzgjedhur ishte Kolegji Turk “Turgut Ozal” , por sigurisht jo më pak i rëndësishëm. Gjatë seminarit të mbajtur në sallën e konferencave, studentët patën mundësinë të…
Më tepër