Category Archives: aktivitet

Të drejtat e pacientëve në sistemin e drejtësisë/ Kryetarja e Gjykatës: Të përgatiten dhe propozohen akte nënligjore

Shoqata “Together for Life” realizoi konferencën me temë “Të drejtat e pacientëve në sistemin e drejtësisë” në partneritet me projektin e USAID-it “Drejtësi për të Gjithë”. Qëllim diskutimi ishin të drejtat e pacientëve dhe aksesi i tyre në sistemin e drejtësisë, si dhe angazhimi i autoriteteve përgjegjëse për  të lobuar dhe advokuar për të drejtat e…
Më tepër

TFL trajnim me gjimnazistët: Ndotja e ajrit dhe roli i qytetarëve në përmirësimin e tij

Shoqata ‘Together for Life’ organizoi aktivitetin sensibilizues në shkollën e mesme “Sami Frashëri” me temë: “Ndotja e ajrit dhe roli i qytetarëve në përmirësimin e tij”. Ky aktivitet u realizua në kuadër të projektit “Ajër i pastër në Tiranë: më shumë ecje, biçikleta dhe transport urban”. Projekti i mundësuar nga programi Achieve, i mbështetur financiarisht nga…
Më tepër

“Shëndeti është e drejta ime…” Ja ankesat e pacientëve në Ditën Botërore të Veshkave

Shoqata “Together for Life”, Shoqata e Pacientëve të Dializës, Europa Donna Albania, Shoqata e Pacientëve me Hepatite, Shoqata e Diabetit në Shqipëri organizuan sot një aktivitet me në fokus adresimin e problematikave të qytetarëve pas përballjes me sistemin shëndetësor shqiptar. Ky aktivitet përkon edhe me Ditën Botërore të Veshkave. Nën sloganin “Shëndeti është e drejta…
Më tepër