Category Archives: Aktivitete

TFL shpall 3 çmimet fituese të ekspozitës fotografike “Vështroje”

  Shoqata "Together for Life", mbështetur nga UNDP Albania, UN Women Albania, UNFPA Albania dhe Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale me fonde të qeverisë suedeze (Embassy of Sweden in Tirana), shpallën 3 çmimet fituese të ekspozitës fotografike “Vështroje”, që synoi të sjellë gruan dhe vajzën shqiptare në fokusin e vëmendjes të të rinjve shqiptarë të apasionuar pas fotografisë. Kjo ekspozitë…
Më tepër

TFL, takim me komunitetin e Lëzhës. Banorët: Keqmenaxhimi i mbetjeve, rrezik për shëndetin qytetar.

Shoqata "Together for Life" në kuadër të projektit Informim-komunikimi për politikat mjedisore mbështetur nga REC Shqipëri me fonde të qeverisë suedeze (Embassy of Sweden in Tirana), si pjese e programit Senior Albania, zhvilloi një takim me komunitetin e qytetit të Lezhës.  Qëllimi i takimit ishte informimi i komunitetit për premtimet që kryetari i Bashkise Fran Frrokaj ka bërë…
Më tepër

Vizita e ambasadores Gjermane dhe TFL në qendrat e pajisura me panele diellore

Ambasadorja Gjermane Susanne Schütz së bashku me kryetarin e Bashkisë së Bulqizës, z. Melaim Damzi, vizituan qendrën mjekësore në Shupenzë. Kjo është një nga projektet për pajisjen e qendrave mjekësore rajonale me panele diellore, mbështetur financiarisht nga Ambasada Gjermane dhe zbatuar nga shoqata “Together For Life”. Nëpërmjet kontributit gjerman janë përmirësuar në mënyrë të ndjeshme…
Më tepër

“Vështroje”/ “Look at her”, çelet fushata për nxënësit e Liceut Artistik

Përfaqësues të shoqatës “Together for Life”, prezantuan projektin "Vështroje"/ "Look at her" për nxënësit e Liceut Artistik ne Tirane. Pas njohjes së kritereve bazë që duhen për pranimin e fotove, si dhe datës së fundit për dorëzimin e punës, nxënësit morrën instruksione për realizimin e fotografive sa më cilësore nga fotografja Ivana Dervishi. Ivana përmblodhi…
Më tepër