Category Archives: Newsletter

Ofertë për vend pune: Menaxher/e Projektesh

Data: 13 Qershor 2017 Njoftimi Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Kërkohet një kandidat/e që është në gjendje të kontraktohet brenda qershorit 2017. Kandidati/ja do të trajnohet nga Menaxherja e Përgjithshme e Projekteve të organizatës në 2-3 javët e para të punës. Përshkrimi i shkurtër i organizatës Organizata…
Më tepër

PRESS RELEASE

                                                                                                             …
Më tepër

“Ushqimi i gardheve”, rreziku i fëmijëve në shkolla

Përgatitën: Arlinda Gjypi Denisa Canameti "Është më e lehtë të ndërtosh fëmijë të fortë sesa të rregullosh të rritur të dobët" Kur flitet për të ardhmen e një shoqërie është e saktë të thuhet se një fëmijë i rritur shëndetshëm do të sjellë në të ardhmen një burrë/grua të shëndetshme dhe për rrjedhojë do të…
Më tepër

DEKLARATË PUBLIKE KOALICIONI “DREJTËSI PËR TË GJITHË”

Koalicioni “Drejtësi për të gjithë” vlerëson se reforma në drejtësi ka hyrë tashmë në një fazë mjaft të rëndësishme. Në vijim të miratimit të kornizës së saj kushtetuese pritet që së shpejti të fillojë procesi i vetingut të gjyqtarëve dhe prokurorëve dhe i përzgjedhjes së kandidatëve që do të përfshihen në strukturat e larta të…
Më tepër