A rrezikohet shëndeti i shqiptarëve nga radioaktiviteti?!

Drejtoresha e shoqatës “Together for life”, Eglantina Bardhi ishte e ftuar në emisionin Versus në Report Tv nga gazetari Artur Nura.

Të ftuar: Rustem Paci, Drejtor i Zyrës për Mbrojtjen nga Rrezatimet, Shkelqim Mema, fizikant dhe  ekspert i mbrojtjes nga rrezatimi, Eglantina Bardhi, Drejtore e gazetës Shëndet+ dhe Shoqata “Together for Life”, Armir Shkurti, gazetar investigativ.

Temat që u diskutuan ishin:

A rrezikohet shëndeti i shqiptarëve nga radioaktiviteti?!

A paguajmë sot Cernobillin siç besojnë edhe mjekë të njohur?

Pse opinioni është i mbushur me frikën nga radioaktiviteti?

A kemi ligjet e duhura në mbrojtjen nga radioaktiviteti?

Ka mjekë të cilët besojnë se në sëmundjet e gjakut luajnë rol ngarkesat radioaktive sa qëndron kjo?

A duhet që shteti të jetë më efiçent në dhënien e informacionit ndaj pacientit dhe qytetarit?

Për të ndjekur debatin mes të ftuarve, klikoni në linkun e mëposhtëm;

 

No Comments Yet.

Leave a comment