Category Archives: Foto Galeri

Together for Life, aktivitete në Fier për gjelbërimin

Në kuadër të fushatës së “Gjelbërimit të Zgjedhjeve Lokale 2015”, Shoqata “Together for Life” ka organizuar disa aktivitete në qytetin e Fierit. Qëllimi i këtyre aktiviteteve ishte për evidentimin e problematikave mjedisore që ekzistojnë prej në këtë qytet, parë këto në këndvështrimin e banorëve dhe drejtuesve të institucioneve.

Shoqata "Together for Life" organizoi takime me drejtues të institucioneve të rrethit, banorë të zonës, si dhe nxënës dhe mësues të gjimnazeve.

Takimi me gjimnazistët dhe mësuesit

Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (15)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (14)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (13)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (12)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (11)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (10)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (9)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (8)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (7)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (6)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (5)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (3)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (2)Takimi me nxenesit dhe gjimnazeve dhe mesuesit (1)

 

Takimi me drejtues të institucioneve

Takim me drejtues te institucioneve (2)Takim me drejtues te institucioneve (3)Keshilli i Qarku Fier, zyra e pritjesTakim me drejtues te institucioneve (1)

Takime me banorë të zonës

Takim me banore te zones (2)Takim me banore te zones (3)Takim me banore te zones (1)

 

Dita e Tokës

Dita e tokes

Herët a vonë, do të na duhet ta pranojmë se Toka ka gjithashtu të drejtë të jetojë pa ndotje. Ajo çka njerëzimi duhet të dijë është se qeniet humane s'mund të jetojnë pa tokën mëmë, por planeti mund të jetojë pa njerëzit. - Evo Morales