Category Archives: Kombetare

Trajtimi terapeutik, TFL në Bruksel për të drejtat e pacientëve

"Pacientët duhet të mbështeten, jo të fajësohen". Kështu u shprehën përfaqësues të ndryshëm të organizatave të shoqërisë civile dhe të institucioneve evropiane në takimin e 12-të të Ditës Evropiane për të Drejtat e Pacientëve, të zhvilluar me datën 23 maj në Parlamentin Evropian në Bruksel. Konferenca me temë "Zbatimi i terapisë: vlerësoni ndikimin për pacientët…
Më tepër

Raporti i V-të i Sekretarit të Përgjithshëm të KE për 2018 mbi demokracinë, të drejtat e njeriut dhe shtetin e së Drejtës

Dje është publikuar Raporti i V-të i Sekretarit të Përgjithshëm të Këshillit të Europës për vitin 2018, i cili përmban një analizë të gjëndjes së demokracisë, të drejtave të njeriut dhe shtetit të së Drejtës në vendet anëtare të Këshillit të Europës. Ai ka trajtuar fushat kryesore si pavarësia e sistemit gjyqësor, liria e shprehjes,…
Më tepër

Qytetarët e Lezhës takohen me një tjetër kandidate për programin mjedisor

Qytetarët e Lezhës u mblodhën nën organizimin e Shoqatës “Together for Life” në kuadër të projektit “Informim-komunikimi mbi politikat mjedisore për zhvillim të qëndrueshëm”. Ky takim, i dyti në këtë qytet, u zhvillua me pjesëmarrjen e një tjetër kandidateje, znj. Lindita Nikolla. Si kandidate e parë e Qarkut Lezhë, ajo shpalosi para qytetarëve lezhjanë programin…
Më tepër