Category Archives: Media Vizive

A kemi rritje të nivelit të sëmundshmërisë dhe vdekshmërishmërisë?!

https://www.youtube.com/watch?v=KKWol-YlS6k   https://www.youtube.com/watch?v=gYSdQjUoYTA Të ftuar në emisionin “Versus” në Report TV, gazetarët Denisa Canameti dhe Denis Dyrnjaja përballë Prof. Arben Gjata dhe Prof. Agim Sallaku, kanë diskutuar për temën:  "A kemi rritje të nivelit të sëmundshmërisë dhe vdekshmërishmërisë siç përflitet nga njerëzit?! Denisa Canameti sjell fakte dhe të dhëna shokuese për gjendjen e spitaleve tona,…
Më tepër

Barnat e Onkologjikut, denoncohet mungesa e tyre

Pacientët e onkologjikut vazhdojnë të kenë probleme me mungesën e barnave. Mysret Dervishi është qytetari nga Lushnja i cili është detyruar që medikamentet për vajzën e tij 22 vjeçare ti blejë në Turqi. Ai nuk fajson mjekët për mungesën e baranave por i bën thirrje Ministrisë së Shëndetësisë që jo vetëm të sigurojë mediakamentet për…
Më tepër