Category Archives: Videogaleri

Dita Botërore e Popullsisë, Beta: Më shumë ndërgjegjësim në përdorimin e burimeve natyrore

Elena Beta, koordinatore projekti në shoqatën “Together for Life”, e ftuar në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjes Shqipëri” për të folur lidhur me Ditën Botërore të Popullsisë si dhe për ekspoziten fotografike në ambientet e “Qendra Multimediale Ten” mbështetur nga UNFPA Albania në kuadër të rrjetit "Zëri i të Rinjve" në Shqipëri - "Youth Voice" Network in Albania. "Askush nuk mund të…
Më tepër

Sot Dita Evropiane për pacientët Bardhi: Problem mungesa e ilaçeve!

Nën moton ‘’Shëndeti është e drejta ime’’ pacientë dhe aktivistë të të drejtave të pacientëve zgjodhën sot Qendrën Spitalore Universitare ‘’Nënë Tereza’’ për të adresuar ankesat dhe kërkesat e tyre. Ky organizim vjen në Ditën Evropiane për Mbrojtjen e të Drejtave të Pacientëve, me qëllimin për të ngritur zërin për përmirësimin e shërbimeve shëndëtësore dhe…
Më tepër

A rrezikohet shëndeti i shqiptarëve nga radioaktiviteti?!

Drejtoresha e shoqatës “Together for life”, Eglantina Bardhi ishte e ftuar në emisionin Versus në Report Tv nga gazetari Artur Nura. Të ftuar: Rustem Paci, Drejtor i Zyrës për Mbrojtjen nga Rrezatimet, Shkelqim Mema, fizikant dhe  ekspert i mbrojtjes nga rrezatimi, Eglantina Bardhi, Drejtore e gazetës Shëndet+ dhe Shoqata “Together for Life”, Armir Shkurti, gazetar…
Më tepër

A kemi rritje të nivelit të sëmundshmërisë dhe vdekshmërishmërisë?!

https://www.youtube.com/watch?v=KKWol-YlS6k   https://www.youtube.com/watch?v=gYSdQjUoYTA Të ftuar në emisionin “Versus” në Report TV, gazetarët Denisa Canameti dhe Denis Dyrnjaja përballë Prof. Arben Gjata dhe Prof. Agim Sallaku, kanë diskutuar për temën:  "A kemi rritje të nivelit të sëmundshmërisë dhe vdekshmërishmërisë siç përflitet nga njerëzit?! Denisa Canameti sjell fakte dhe të dhëna shokuese për gjendjen e spitaleve tona,…
Më tepër