Category Archives: Videogaleri

Tiranë: Protesta për mungesën e ilaçeve në QSUT “Nënë Tereza”

Në Tiranë, shoqatat e pacientëve protestuan sot para spitalit pediatrik në Qendrën Universitare “Nënë Tereza” për mungesën e mjekimeve të domosdoshme për fëmijët. Shoqata “Së Bashku për Jetën” tha se mungesat e ilaçeve dëmtojnë fëmijët dhe shkaktojnë kondrabandimin e mjekimeve të shtrenjta. Një grup pacientësh dhe familjarë të tyre morën sot pjesë në një tubim…
Më tepër

Together for Life: Si po mbrohen të drejtat e pacientëve

"Together for Life" po monitoron të drejtat e pacientëve dhe zbatimin e tyre nga institucionet shtetërore. Raportimi i mungesave në spitale, ngritja e zërit të pacientëve jo vetëm në media, por deri në institiucione si Avokati i Popullit dhe Kryeministria, vënia para përgjegjësisë së institucioneve shtetërore për t'u dhënë pacientëve shërbimin që u takon sipas…
Më tepër