Monthly Archives: December 2015

Princ Leka: Roli i gruas nuk është vetëm në prapavijë

Princ Leka në aktivitetin “Ai dhe Ajo krijojnë jetën. Bëje botën portokalli”, zhvilluar në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” nga shoqata “Together for Life”, mbështetur nga Agjencitë e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri.  "Të dashur bashkëatdhetarë, motra dhe vëllezër! Është kënaqësi për mua të përshëndes këtë aktivitet që ka në fokus gruan. Dua të përmend një grua që…
Më tepër

Invitation to the Event: “He and She create Life. Make the world orange”

Organization “ Together for Life”, supported by United Nations Agencies in Albania as part of  the the UN Secretary General’s UNite campaign "16 days of activism against gender violence ",  organizes  at the Maternity " Mbretëresha Geraldinë"  the activity entitled: "He and she create life. Make the world orange”. The activity will take place at…
Më tepër

Ftesë në aktivitetin: “Ai dhe Ajo krijojnë jetën. Bëje botën portokalli.” Materniteti i Tiranës, “Mbretëresha Geraldinë”.

Shoqata “ Together for Life”, me mbështejten e Agjensive të Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, në kuadër të fushatës ndërkombëtare “ 16 ditë aktivizëm kundër dhunës gjinore” organizon pranë Maternitetit “ Mbretëresha Geraldinë” aktivitetin me temë :  “ Ai dhe Ajo krijojnë jetën. Bëje botën portokalli” Aktiviteti do të zhvillohet në hollin kryesor të maternitetit…
Më tepër