Monthly Archives: May 2016

Të drejtat e pacientëve, “Together for Life” takon konsullen suedeze

Përfaqësues të shoqatës "Together for Life" zhvilluan sot një takim në Ambasadën Suedeze në Tiranë me konsullen Znj. Birgitta Jansson, njëkohësisht shefe e Bashkëpunimit Suedez për Zhvillim në Shqipëri. Takimi u krye me qëllim njohjen e punës së shoqatës "Together for Life" në kuadër të barazisë gjinore dhe mbrojtjes së të drejtave të njeriut e…
Më tepër

Trajnim me gazetarët: “Promovimi i barazisë gjinore përmes medias”

Shoqata  “Together for life” në kuadër të projektit “Ai dhe ajo krijojnë jetën: Bëje botën portokalli!”, mbështetur nga UNDP me fonde të Qeverisë Suedeze, organizoi më 18 Prill 2016, trajnimin e gazetarëve të çështjeve sociale me temë: “Promovimi i barazisë gjinore përmes medias”, ku ishin të pranishëm figura të njohura të medias dhe aktivistë të…
Më tepër

Informim i qytetarëve për të drejtat e pacientëve

Në kuadër të projektit “Vepro tani! Denonco korrupsionin në sistemin shëndetësor!”, të mbështetur nga Programi i Granteve të Vogla të Komisionit për Demokaci të Ambasadës Amerikane në Tiranë, përfaqësues të shoqatës “Together for life” organizuan një aktivitet në Poliklinikën e Specialiteteve nr. 3 në kryeqytet. Ky aktivitet kishte si qëllim të informonte qytetarët  rreth Kartës…
Më tepër