Monthly Archives: January 2017

Barazia gjinore në përzgjedhjen e profesionit. Gjithçka nis nga bankat e shkollës!

“Të promovojmë barazinë gjinore në shkollat e mesme dhe arsimin profesional” ishte tema e aktivitetit të sotëm të organizuar nga shoqata “Together for Life” në kuadër të Fushatës Ndërkombëtare UNiTE , e mbështetur nga Organizata e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri dhe me fonde të Qeverisë Suedeze. Ky aktivitet u zhvillua në ambjentet e shkollës ”Teknike…
Më tepër

Aktivitet informues dhe edukues në Ditën Botërore të Sidës

Shoqata “Together for Life”, mbështetur nga UNFPA,  më 1 Dhjetor 2016,  në kuadër të Ditës Ndërkombëtare kundër HIV/AIDS, organizoi një aktivitet ndërgjegjësues lidhur me rëndësinë e informimit  në parandalimin e kësaj sëmundjeje. Stendës me materiale informuese të ngritur në parkun “Rinia” në Tiranë iu afruan prindër dhe të rinj, të cilët ishin shumë të interesuar…
Më tepër

Thellohet skema e korrupsionit me mungesën e ilaçeve te Onkologjiku, të sëmurët me kancer në pritje të terapisë, mjekët zmbrapsin pacientët

Skema e korrupsionit me mungesën e ilaçeve në qendrën më të madhe spitalore në Tiranë nuk njeh limite. Ndonëse ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj dhe struktura në varësi të tij deklarojnë se spitali furnizohet çdo dy ditë me ilaçe, nga ana tjetër shtohet lista me mungesën e medikamenteve kryesore. Në shërbimin e Onkologjisë, atje ku…
Më tepër