Monthly Archives: March 2017

Gjimnazi Aleks Buda, pjesë e trajnimit të TFL mbi çështjet mjedisore

“Duke qenë se ndotja e ajrit është shumë e lartë, tejet mbi normat e lejuara, mendoj se gjithsecili prej nesh duhet të kontribuojë sidomos duke përdorur transportin urban, biçikletën dhe ecjen në këmbë. Në këtë mënyrë ndotja e ajrit do të jetë më e ulët”, kështu u  shpreh Elidion Barosi, nxënës i vitit të dytë…
Më tepër

TFL trajnim me gjimnazistët: Ndotja e ajrit dhe roli i qytetarëve në përmirësimin e tij

Shoqata ‘Together for Life’ organizoi aktivitetin sensibilizues në shkollën e mesme “Sami Frashëri” me temë: “Ndotja e ajrit dhe roli i qytetarëve në përmirësimin e tij”. Ky aktivitet u realizua në kuadër të projektit “Ajër i pastër në Tiranë: më shumë ecje, biçikleta dhe transport urban”. Projekti i mundësuar nga programi Achieve, i mbështetur financiarisht nga…
Më tepër

“Shëndeti është e drejta ime…” Ja ankesat e pacientëve në Ditën Botërore të Veshkave

Shoqata “Together for Life”, Shoqata e Pacientëve të Dializës, Europa Donna Albania, Shoqata e Pacientëve me Hepatite, Shoqata e Diabetit në Shqipëri organizuan sot një aktivitet me në fokus adresimin e problematikave të qytetarëve pas përballjes me sistemin shëndetësor shqiptar. Ky aktivitet përkon edhe me Ditën Botërore të Veshkave. Nën sloganin “Shëndeti është e drejta…
Më tepër