Monthly Archives: April 2017

Nxënësit e kolegjit Turk “Turgut Ozal”: Ndryshimi duhet të vijë nga vetë ne, jemi ne që thithim ajrin e Tiranës çdo ditë

Shoqata “Together for Life” përmbyll aktivitetet ndërgjegjësuese në shkollat e mesme të Tiranës me temë: “Ndotja e ajrit dhe roli i qytetarëve në përmirësimin e tij”. Gjimnazi i fundit i përzgjedhur ishte Kolegji Turk “Turgut Ozal” , por sigurisht jo më pak i rëndësishëm. Gjatë seminarit të mbajtur në sallën e konferencave, studentët patën mundësinë të…
Më tepër

Zhvillohet trajnimi i grupeve Ad-hoc të monitorimit të kompanive call center

Shoqata “Together for life” në bashkëpunim me Inspektoriatin Shtetëror të Punës, organizoi trajnimin e grupeve të monitorimit, në kuadër të projektit “Përmirësimi i jetës në punë përmes monitorimit të standarteve të punës në kompanitë call center”, financuar nga Olof Palme Center, me fonde të Qeverisë Suedeze. Monitorimi i respektimit të legjislacionit të punës nga punëdhënësit…
Më tepër

A rrezikohet shëndeti i shqiptarëve nga radioaktiviteti?!

Drejtoresha e shoqatës “Together for life”, Eglantina Bardhi ishte e ftuar në emisionin Versus në Report Tv nga gazetari Artur Nura. Të ftuar: Rustem Paci, Drejtor i Zyrës për Mbrojtjen nga Rrezatimet, Shkelqim Mema, fizikant dhe  ekspert i mbrojtjes nga rrezatimi, Eglantina Bardhi, Drejtore e gazetës Shëndet+ dhe Shoqata “Together for Life”, Armir Shkurti, gazetar…
Më tepër

“Ajër i pastër në Tiranë; më shumë ecje, biçikleta dhe transport publik”: Shkolla jopublike “Faik Konica” pjesë e aktiviteteve ndergjegjësuese

Mes shkollave publike të përzgjedhura për projektin “Ajër i pastër në Tiranë; më shumë ecje, biçikleta dhe transport publik”, janë edhe shkollat jopublike. Një ndër to është dhe gjimnazi “Faik Konica”, i cili mirëpriti stafin e shoqatës “Together for Life” për aktivitetin ndërgjegjësues lidhur me ndotjen e mjedisit dhe cilësisë së ajrit. Projekti i mundësuar…
Më tepër