Monthly Archives: May 2017

Çelet konkursi fotografik “Vështroje” në Kuçovë.

Më 25 Maj 2017, Ditën Portokalli të Muajit, u prezantua  projekti “Vështroje”  i cili po implementohet nga shoqata “Together  for Life” në kuadër të fushatës UNiTE “16 ditë aktivizëm kundër dhunës me bazë gjinore” mbështetur nga Agjensitë  e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, me fonde të qeverisë suedeze dhe në bashkëpunim të ngushtë me  Ministrinë…
Më tepër

TFL organizon: “Pedalo për në punë, për një qytet më të pastër”

“Ajër i pastër në Tiranë: më shumë ecje, biçikleta dhe transport urban”. Ky ishte mesazhi i përcjell sot në ditën Ndërkombëtare “Pedalo për në Punë” gjatë aktivitetit të organizuar nga Shoqata “Together for Life”. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte rritja e ndërgjegjësimit të qytetarëve për përdorimin e mjeteve alternative, si ecja në këmbë, biçikletat dhe transporti urban,…
Më tepër

PRESS RELEASE

                                                                                                             …
Më tepër