Monthly Archives: June 2017

Qytetarët e Lezhës takohen me një tjetër kandidate për programin mjedisor

Qytetarët e Lezhës u mblodhën nën organizimin e Shoqatës “Together for Life” në kuadër të projektit “Informim-komunikimi mbi politikat mjedisore për zhvillim të qëndrueshëm”. Ky takim, i dyti në këtë qytet, u zhvillua me pjesëmarrjen e një tjetër kandidateje, znj. Lindita Nikolla. Si kandidate e parë e Qarkut Lezhë, ajo shpalosi para qytetarëve lezhjanë programin…
Më tepër

Takim me të rinjtë e Fierit për politikat mjedisore

Në vazhdën e takimeve mes përfaqësuesve të të gjitha partive politike në vend me grupet e ndryshme të interesit, në kuadër të projektit “Informim-komunikimi mbi politikat mjedisore për zhvillim të qëndrueshëm” në sajë të programit Senior II, zbatuar nga Qendra  Rajonale e  Mjedist në Shqipëri dhe financuar nga Ambasada Suedeze,  Shoqata “Together for Life” zhvilloi…
Më tepër

Studentët njihen me programet politike për çështjet shëndetësore

Në kuadër të takimeve për  projektin  “Përmirësimi i sistemit shëndetësor përmes një vote të informuar”, zbatuar nga Shoqata “Together for Life” me mbështetjen e Programit të Granteve të vogla të Komisionit për Demokraci nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, është zhvilluar takimi mes studentëve të fakulteteve të ndryshme dhe gazetarëve që…
Më tepër