Monthly Archives: July 2017

Dita Botërore e Popullsisë, Beta: Më shumë ndërgjegjësim në përdorimin e burimeve natyrore

Elena Beta, koordinatore projekti në shoqatën “Together for Life”, e ftuar në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjes Shqipëri” për të folur lidhur me Ditën Botërore të Popullsisë si dhe për ekspoziten fotografike në ambientet e “Qendra Multimediale Ten” mbështetur nga UNFPA Albania në kuadër të rrjetit "Zëri i të Rinjve" në Shqipëri - "Youth Voice" Network in Albania. "Askush nuk mund të…
Më tepër

Sesion informimi për Thirrjet për Projekt Propozime: Shoqëria civile kundër ekstremizmit të dhunshëm

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) (në konsorcium me shoqatën “Together for Life”, Komitetin Holandez të Helsinkit, Komitetin Norvegjez të Helsinkit, Komitetin Serb të Helsinkit për të drejtat e njeriut ), në bashkëpunim me zyrën për Shqipërinë të Projektit TACSO, organizuan sesionin e informimit në EU Info Centre Tiranë, për Thirrjet për Projekt Propozime “Shoqëria Civile Kundër…
Më tepër

Dita Botërore e Popullsisë/ TFL, sensibilizim përmes artit fotografik

Në kuadër të Ditës Botërore të Popullsisë, Shoqata “Together for Life” çeli një ekspozitë fotografike në ambientet e Qendrës Multimediale Ten, Tiranë. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte transmetimi i mesazheve tek të rinjtë për shpërndarje të popullsisë në zona me përqendrim të ulët të popullsisë, si dhe shfrytëzimin e tyre si potencial për mundësitë që…
Më tepër