Monthly Archives: October 2017

“Vështroje”/ “Look at her”, çelet fushata për nxënësit e Liceut Artistik

Përfaqësues të shoqatës “Together for Life”, prezantuan projektin "Vështroje"/ "Look at her" për nxënësit e Liceut Artistik ne Tirane. Pas njohjes së kritereve bazë që duhen për pranimin e fotove, si dhe datës së fundit për dorëzimin e punës, nxënësit morrën instruksione për realizimin e fotografive sa më cilësore nga fotografja Ivana Dervishi. Ivana përmblodhi…
Më tepër

Përkujtohet 7 Tetori, Dita Botërore për Punën e Denjë

  7 tetori i vitit 2017 shënoi 10 vjetorin e Ditës Botërore për Punën e Denjë (WDDW). .  Puna e denjë duhet të jetë në qendër të veprimit të qeverisë për të rikthyer rritjen ekonomike dhe për të ndërtuar një ekonomi të re globale me  njerëzit në qendër.   Këtë vit, fokusi global  i Ditës…
Më tepër