Monthly Archives: November 2017

TFL, takim me komunitetin e Lëzhës. Banorët: Keqmenaxhimi i mbetjeve, rrezik për shëndetin qytetar.

Shoqata "Together for Life" në kuadër të projektit Informim-komunikimi për politikat mjedisore mbështetur nga REC Shqipëri me fonde të qeverisë suedeze (Embassy of Sweden in Tirana), si pjese e programit Senior Albania, zhvilloi një takim me komunitetin e qytetit të Lezhës.  Qëllimi i takimit ishte informimi i komunitetit për premtimet që kryetari i Bashkise Fran Frrokaj ka bërë…
Më tepër

Vizita e ambasadores Gjermane dhe TFL në qendrat e pajisura me panele diellore

Ambasadorja Gjermane Susanne Schütz së bashku me kryetarin e Bashkisë së Bulqizës, z. Melaim Damzi, vizituan qendrën mjekësore në Shupenzë. Kjo është një nga projektet për pajisjen e qendrave mjekësore rajonale me panele diellore, mbështetur financiarisht nga Ambasada Gjermane dhe zbatuar nga shoqata “Together For Life”. Nëpërmjet kontributit gjerman janë përmirësuar në mënyrë të ndjeshme…
Më tepër