Monthly Archives: January 2018

Shifra të reja/ 2013-2017: 3-fishohet numri i mjekëve të larguar

  Certifikata e sjelljes së mirë profesionale (Good Standing Cerificate) lëshohet nga Urdhri/Dhoma apo Shoqata e Mjekëve të vendit të vet, ku vërtetohet se mjeku është i regjistruar, e ushtron profesionin dhe se gjatë ushtrimit të profesionit nuk ka asnjë masë disiplinore kundrejt tij/saj. Kjo certifikatë është një dokument që kërkohet nga të gjithë mjekët…
Më tepër

Mospagimi i orëve shtesë dhe problemet shëndetësore, TFL prezanton studimin në sektorin Call Center

Shoqata “Together for Life” prezantoi gjetjet e raportit të realizuar me 1000 punonjës të sektorit Call Center në 4 qytete të Shqipërisë: Tiranë, Vlorë, Shkodër dhe Durrës. Punonjës të këtij sektori, përfaqësues të institucioneve dhe shoqërisë civile, evidentuan ndër të tjera mungesën e kushteve të përshtatshme në punë, një një tryezë diskutimi të mbajtur gjatë…
Më tepër