Monthly Archives: February 2018

Hetim administrativ mbi diskriminimin e pacientëve me kancer. TFL dhe KSHH vënë në lëvizje Komisionerin

Në një vendim të marrë me nr. 49, dt. 07.02.2018, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi e ka akuzuar Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” se ka diskriminuar drejtpërdrejtë shtetasen G. D., dhe të gjithë pacientët e Shërbimit të Hematologjisë për shkak të gjendjes shëndetësore. Vendimi i Komisionerit vjen pas një kërkese të bërë në muajin shkurt…
Më tepër

TFL sesion informues me pacientët/ Gati për formulim zyrtar të problematikave

Çmimi i lartë i ilaçeve, siguria e tyre, koha e shërbimit, sorollatjet nëpër spitale, barrierat burokratike – këto ishin vetëm disa nga problematikat e ngritura nga pacientët gjatë një sesioni informues të organizuar nga shoqata “Together for Life” me pacient dhe përfaqësues të shoqatave të pacientëve. Ky sesion informues u organizua në kuadër të projektit…
Më tepër

Trajnim me grupin e monitorimit dhe partnerët e projektit “Rrjeti -Lëviz për kopshtin tim”

Në kuadër të projektit “Rrjeti -Lëviz për kopshtin tim”, shoqata Together for Life, me mbështetjen e LëvizAlbania, organizoi trajnim me  grupin e punës dhe partnerët për monitorimin e standardeve fizike të 16 kopshteve në qytetet Pogradec, Sarandë dhe Delvinë.  Procesi i monitorimit bazohet në instrumentet pozitiv të monitorimit të standardeve fizike të kopshteve në qytetin…
Më tepër