Monthly Archives: March 2018

TFL fiton betejën e parë gjyqësore në mbrojtjen e pacientëve

 Shënohet edhe fitorja e parë e pacientit të mbështetur në proces gjyqësor nga shoqata "Together for Life". Në muajin mars, Gjykata e Shkallës së Parë të Tiranës i ka dhënë të drejtë pacientes E. R., të referuar nga shoqata "Together for Life", e cila ka paditur Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza" për mosmarrjen e shërbimit të duhur për…
Më tepër

Ofertë për vend pune: Menaxher/e Projektesh

Njoftimi Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Kërkohet një kandidat/e që është në gjendje të kontraktohet brenda marsit 2018. Kandidati/ja do të trajnohet nga Menaxherja e Përgjithshme e Projekteve të organizatës në 2-3 javët e para të punës. Përshkrimi i shkurtër i organizatës Organizata Together for Life (TFL)…
Më tepër

Spitali “Nënë Tereza” diskriminoi pacientët në shërbimin e hematologjisë

Në një vendim të marrë me nr. 49, dt. 07.02.2018, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi e ka akuzuar Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” se ka diskriminuar drejtpërdrejtë shtetasen G. D., dhe të gjithë pacientët e Shërbimit të Hematologjisë për shkak të gjendjes shëndetësore. Vendimi i Komisionerit vjen pas një kërkese të bërë në muajin shkurt…
Më tepër

HAP dhe TFL çelin panairin e ushqyerjes së shëndetshme në Dibër

“Ju bëj thirrje bashkëmoshatarëve të mi, jo vetëm në Bulqizë por kudo në Shqipëri: Lini pas ushqimet e shpejta dhe konsumoni fruta dhe zarzavate, me siguri do të rriteni më të shëndetshëm dhe nuk do të vuani kurrë nga mbipesha”  Agustin Perkoxha, nxënës. Përgjatë muajit shkurt u zhvilluan 3 panaire në shkollat 9-vjeçare “26 Korriku”…
Më tepër