Monthly Archives: October 2018

A RESPEKTOHET KODI I PUNËS NË CALL CENTER?!

Përmirësimi i performancës së tregut të punës, sa i takon sektorit Call Center, fillon me një vlerësim të qartë të pikave të forta dhe dobësive të sistemit ekzistues për krijimin, rregullimin dhe mirëfunksionimin e marrëveshjeve të punës. Aktualisht, kemi një kuadër të plotë ligjor që rregullon tregun e punës, duke kontribuar në vendosjen e rregullave…
Më tepër

TFL diskutim me grupin e punonjësve të sektorit Call Center

Shoqata Together for Life, me mbështetjen e Olof Palme International Center dhe me fonde të SIDA-s dhe Embassy of Sweden in Tirana (Ambasadës Suedeze në Tiranë), zhvilloi diskutimin e radhës me grupin e punonjësve të sektorit call center. Gjatë takimit u diskutuan çështje të ndryshme, si këshillat e sigurisë dhe shëndetit në punë, promovimin e lëvizjeve për të drejtën…
Më tepër

Raport vjetor mbi denoncimet e ardhura për sistemin shëndetësor në portalet shëndetësore të TFL

Përgatitën raportin: Arlinda Shehu Gjypi Blertina Koka Denisa Canameti Shoqata “Together for Life” ka zbatuar projektin “Forcimi i demokracisë në sistemin shëndetësor duke respektuar të drejtat e njeriut”, i cili mbështetet financiarisht nga Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulëta. Projekti filloi në muajin gusht 2017 dhe u mbyll në muajin korrik 2018. Gjatë kësaj…
Më tepër