Monthly Archives: March 2019

Projekti: LËVIZ PËR KOPSHTIN TIM

Donator: Lëviz Albania Periudha e zbatimit: Tetor 2016- Shtator 2017 Zona e zbatimit: Tiranë Përfituesit:  Fëmijët e Tiranës/ 3-6 vjeç, prindërit, qytetarët e Tiranës, mediat. Përmbledhje e projektit: Problemet kryesore me të cilat përballen kopshtet e Tiranës janë:  mbipopullim i kopshteve për shkak të numrit të vogël  të tyre krahasuar me kërkesat për frekuentim; infrastrukturë…
Më tepër

Panairi “Gratë në biznes”

19 mars 2019 - Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulëta hapi sërish dyert për gratë sipërmarrëse të suksesshme. Në bashkëpunim me Shoqata Together for Life u organizua panairi “Gratë në Biznes”, ku morën pjesë 45 gra sipërmarrëse nga i gjithë vendi.  Eventi solli së bashku iniciativa të bizneseve sociale, shoqërinë civile, gratë sipërmarrëse nga…
Më tepër

Jua them unë kush i dhunon mjekët!

*Nga Eglantina Bardhi Viktimizimi i Ministrisë së Shëndetësisë ndaj situatës së dhunës ndaj mjekëve është po aq e shëmtuar sa e një të dehuri që qëllon pa mëshirë një mjek në detyrë. Në këtë rast Ministria është ose e dehur, ose e pafytyrë që bën mbrojtësin. Por, dhunuesi i vërtetë ndaj mjekëve është vetë ajo.…
Më tepër

TFL trajnon sindikalistët e ardhshëm në sektorin Call Center

Shoqata Together for Life zhvilloi trajnimin e parë me grupin e përfaqësuesve të punëmarrësve në sektorin Call Center, grup i krijuar dhe i konsoliduar tashmë që prej më shumë se 1 viti. Trajnimi konsiston në përgatitjen e të rinjve për të qenë sindikalistët e ardhshëm në sektorin Call Center. Ata janë informuar përmes trajnimeve dhe diskutimeve…
Më tepër