Monthly Archives: November 2019

Call Center, punonjësit trajnohen për organizimin sindikal

Për të mbrojtur të drejtat në punë, duhen formuar sindikatat, veprim ky që kërkon guxim nga punëtorët përballë drejtuesve të kompanive përkatëse. Por, një organizim sindikal i punonjësve do të ndihmonte që fillimisht të bëheshin të qarta raportet në mes punëtorëve dhe pronarëve në aspekt individual, e më vonë edhe në raport të të drejtave…
Më tepër

Pozicion i hapur për Menaxher/e Projektesh

Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Kërkohet një kandidat/e që është në gjendje të kontraktohet brenda janarit 2020. Kandidati/ja do të trajnohet nga Menaxherja e Përgjithshme e organizatës në 2-3 javët e para të punës. Përshkrimi i shkurtër i organizatës Organizata Together for Life (TFL) është themeluar në…
Më tepër