Monthly Archives: March 2020

30% e kursantëve me arsim të lartë pranë Qendrës së Formimit Profesional, kurse për IT

“Pranë Qendrës së Formimit Profesional nr.1, Tiranë ofrohen disa kurse të cilat përfshihen në sektorin e BPO-ve. Këto kurse janë: ëeb-design, grafik-desing, mirëmbajtje rrjeti (konfigurim server, router) si dhe kurset e gjuhës te huaj, anglisht, italisht dhe gjermanisht”. Në një intervistë për shoqatën Together for Life, Drejtoresha e Qendrës së Formimit Profesional nr.1, Tiranë, Hanëme Mata, flet lidhur…
Më tepër