Category Archives: Aktivitete

TFL organizon Konferencën “Roli i Mekanizmit Parlamentar në Fuqizimin e Institucioneve të Pavarura”

Institucionet e pavarura të të drejtave të njeriut, Kuvendi dhe shoqëria civile diskutojnë rreth rëndësisë së rritjes së rolit të IKDNJ Shoqata "Together for Life" (TFL), organizoi Konferencën “Roli i Mekanizmit Parlamentar në Fuqizimin e Institucioneve të Pavarura”, në të cilën prezantoi gjetjet e studimit të realizuar në kuadër të Projektit “Evropa Respekton të Drejtat…
Më tepër

Konferenca që ju dedikua tërësisht ekonomisë digjitale

    Transformimi digjital, aftësitë dhe ekonomia digjitale ishin kryefjala e kësaj të shtune në qytetin e Korçës në Konferencën “Korça Digital Weekend” organizuar nga Bashkia Korçë, Vigan Group, ICTSlab, ABSA dhe Universiteti i Korçës “Fan S. Noli.” Si do të ndryshojë transformimi digjital mënyrën tonë të punuarit; Si të siguroj punësim online; Çfarë është…
Më tepër

Call Center, punonjësit trajnohen për organizimin sindikal

Për të mbrojtur të drejtat në punë, duhen formuar sindikatat, veprim ky që kërkon guxim nga punëtorët përballë drejtuesve të kompanive përkatëse. Por, një organizim sindikal i punonjësve do të ndihmonte që fillimisht të bëheshin të qarta raportet në mes punëtorëve dhe pronarëve në aspekt individual, e më vonë edhe në raport të të drejtave…
Më tepër