Category Archives: Foto Galeri

Panairi “Gratë në biznes”

19 mars 2019 - Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulëta hapi sërish dyert për gratë sipërmarrëse të suksesshme. Në bashkëpunim me Shoqata Together for Life u organizua panairi “Gratë në Biznes”, ku morën pjesë 45 gra sipërmarrëse nga i gjithë vendi.  Eventi solli së bashku iniciativa të bizneseve sociale, shoqërinë civile, gratë sipërmarrëse nga…
Më tepër

TFL trajnon sindikalistët e ardhshëm në sektorin Call Center

Shoqata Together for Life zhvilloi trajnimin e parë me grupin e përfaqësuesve të punëmarrësve në sektorin Call Center, grup i krijuar dhe i konsoliduar tashmë që prej më shumë se 1 viti. Trajnimi konsiston në përgatitjen e të rinjve për të qenë sindikalistët e ardhshëm në sektorin Call Center. Ata janë informuar përmes trajnimeve dhe diskutimeve…
Më tepër

Tech Camp Tirana

Dhjetëra të rinj nga Tirana e qytete të tjera të Shqipërsë prezantuan 3 projekt-ide për ngritjen e platformave online me qëllim luftën ndaj korrupsionit në shëndetësi. Përfaqësues të shoqërisë civile, gazetarë, studentë, mësues e avokatë u përfshinë në 3 grupe përgjatë dy ditëve, ku rezultati përfundimtar ishte prezantimi i projekt-ideve se si përmes përdorimit të…
Më tepër