Category Archives: Media Vizive

Dita Botërore e Popullsisë, Beta: Më shumë ndërgjegjësim në përdorimin e burimeve natyrore

Elena Beta, koordinatore projekti në shoqatën “Together for Life”, e ftuar në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjes Shqipëri” për të folur lidhur me Ditën Botërore të Popullsisë si dhe për ekspoziten fotografike në ambientet e “Qendra Multimediale Ten” mbështetur nga UNFPA Albania në kuadër të rrjetit "Zëri i të Rinjve" në Shqipëri - "Youth Voice" Network in Albania. "Askush nuk mund të…
Më tepër

Sot Dita Evropiane për pacientët Bardhi: Problem mungesa e ilaçeve!

Nën moton ‘’Shëndeti është e drejta ime’’ pacientë dhe aktivistë të të drejtave të pacientëve zgjodhën sot Qendrën Spitalore Universitare ‘’Nënë Tereza’’ për të adresuar ankesat dhe kërkesat e tyre. Ky organizim vjen në Ditën Evropiane për Mbrojtjen e të Drejtave të Pacientëve, me qëllimin për të ngritur zërin për përmirësimin e shërbimeve shëndëtësore dhe…
Më tepër

A rrezikohet shëndeti i shqiptarëve nga radioaktiviteti?!

Drejtoresha e shoqatës “Together for life”, Eglantina Bardhi ishte e ftuar në emisionin Versus në Report Tv nga gazetari Artur Nura. Të ftuar: Rustem Paci, Drejtor i Zyrës për Mbrojtjen nga Rrezatimet, Shkelqim Mema, fizikant dhe  ekspert i mbrojtjes nga rrezatimi, Eglantina Bardhi, Drejtore e gazetës Shëndet+ dhe Shoqata “Together for Life”, Armir Shkurti, gazetar…
Më tepër

Mediat italiane shkruajnë për takimin mes stafit të TFL-së dhe delegacionit të CGIL për situatën e Kompanive të Call Center në Shqipëri.

Nelle giornate del 3 e 4 aprile una delegazione costituita da Salvatore Marra, CGIL, Marco del Cimmuto e Maurizio Feriaud, SLC e Andrea Borghesi NIDIL, ha incontrato a Tirana i vertici della Confederazione sindacale BSPSH composta dal Presidente, Gezim KalaJa, dalla Responsabile del Dipartimento Internazionale Arjola Alika e dal Segretario Organizzativo Jani Koco per fare…
Më tepër