Category Archives: Nderkombetare

TFL në Parlamentin Europian për të drejtat e pacientëve

Znj.Arlinda Gjypi, drejtoreshë programesh në Shoqatën “Together for Life”, ka përfaqësuar dje Rrjetin e Shoqatave të Pacientëve në Komitetin Social-Ekonomik Europian (EESC - European Economic and Social Committee). Rrjeti i Shoqatave të Pacientëve është një bashkim i shoqatave të pacientëve që synon mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të tyre, edukimin e popullsisë mbi çështjet shëndetësore,…
Më tepër

Mediat italiane shkruajnë për takimin mes stafit të TFL-së dhe delegacionit të CGIL për situatën e Kompanive të Call Center në Shqipëri.

Nelle giornate del 3 e 4 aprile una delegazione costituita da Salvatore Marra, CGIL, Marco del Cimmuto e Maurizio Feriaud, SLC e Andrea Borghesi NIDIL, ha incontrato a Tirana i vertici della Confederazione sindacale BSPSH composta dal Presidente, Gezim KalaJa, dalla Responsabile del Dipartimento Internazionale Arjola Alika e dal Segretario Organizzativo Jani Koco per fare…
Më tepër

Shoqata “Together for life” flet për të drejtat e pacientëve në Parlamentin Evropian

Në kuadër të 4 Majit 2016, Ditës Evropiane të të Drejtave të Pacientëve, Shoqata “Together for Life” mori pjesë në prezantimin e Fushatës Evropiane të Komunikimit për të Drejtat e Pacientëve në Kujdesin Shëndetësor Ndërkufitar “Të drejtat e pacientëve nuk kanë kufij” në Parlamentin Evropian në Bruksel. Kjo fushatë komunikimi është iniciativë e “Active Citizenship…
Më tepër