Category Archives: Publikime

Partitë politike, në fushatë me strategji të cunguara për zhvillimin e shëndetësisë

Analizë e programeve politike për shëndetësinë Pandemia Covid-19 rezultoi më shumë një sfidë e sistemit qeverisës sesa e sistemit shëndetësor. Me afrimin e zgjedhjeve të përgjithshme të 25 prillit 2021 në vend, shoqata “Together for Life” (TFL), me mbështetjen e Fondacionit Konrad Adenauer ka realizuar një raport i cili analizon programet e gjashtë partive politike, duke…
Më tepër

STUDIMI: Si ndikoi Covid-19 tek personat me aftësi të kufizuara

Ndikimi i COVID-19 tek personat me aftësi të kufizuar 95% e personave me aftësi të kufizuara kanë pasur probleme financiare të drejtpërdrejta si rezultat i pandemisë Covid-19 Ulja e të ardhurave, pamundësia për të përballuar jetesën, humbja e vendit të punës dhe nevojat e rritura për ushqime, ilaçe dhe detergjentë përbënin mbi 95% të të…
Më tepër