Category Archives: Videogaleri

Accidents at work, inspectorate lacks capacities monitoring

It could be described as one of the worst events of August, the accident of 5 employees of a construction company, 2 of whom lost their lives. The reason for the event was the immediate detachment of the holding structure, with all 5 employees falling from height. The collapse of the scaffolding that caused the…
Më tepër

Aksidentet në punë, Inspektoratit i mungojnë kapacitetet monitoruese

  Lexoni: English Punoi: Denisa Canameti Mund të cilësohet si një nga ngjarjet më të rënda të muajit gusht, aksidenti i 5 punonjësve të një kompanie ndërtimi, 2 prej të cilëve humbën jetën. Shkak për ngjarjen ka qenë shkëputja e menjëhershme e strukturës, ndërsa të 5 personat kanë rënë nga lartësia. Pas ndërhyrjes së parë…
Më tepër

TFL në media: Sa na kushton mjekësia?

Sa na kushton mjekësia? A është vërtet kujdesi shëndetësor një barrë e rëndë dhe gati e papërballueshme financiarisht për familjet shqiptare? A kanë barnat një kosto të lartë në krahasim me pagat që qytetarët marrin? E ftuar në emisionin Vizioni i Pasdites në VIZION PLUS, znj. Denisa Canameti, projekt koordinatore pranë Shoqata Together for Life, njëherësh edhe kryeredaktore e Gazeta…
Më tepër

Sfidat e Pacientëve me Hemofili

Sfidat e Pacientëve me Hemofili në Shqipëri?! Prill 2019, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ul buxhetin për këta pacientë. https://www.facebook.com/TogetherforlifeAL/videos/267320117507543/
Më tepër