Dita Evropiane e të Drejtave të Pacientit

Lexoni: English

18 prilli - Dita Evropiane e të Drejtave të Pacientit. Znj. Arlinda Shehu, menaxhere e programeve pranë Shoqata Together for Life, flet lidhur me respektimin e këtyre të drejtave në Shqipëri, si dhe punën e kryer nga TFL për mbrojtjen e pacientëve që u janë shkelur të drejtat.

 

No Comments Yet.

Leave a comment