Mjedis

Lexoni: English

 • Projekti “AJËR I PASTËR NË TIRANË: MË SHUMË ECJE, BIÇIKLETA DHE TRANSPORT URBAN”.

  Projekti “AJËR I PASTËR NË TIRANË: MË SHUMË ECJE, BIÇIKLETA DHE TRANSPORT URBAN”

  Donatorë:   Programi “Achieve”- Shoqëria Civile Shqiptare për një Mjedis Europian, mbështetur financiarisht nga Bashkimi Europian  dhe zbatuar nga REC (Qendra…

  më tepër

 • Promovimi i energjisë alternative me shembuj praktik në sytë e qytetarëve

  Promovimi i energjisë alternative me shembuj praktik në sytë e qytetarëve

  Donor: GEF Programme/UNDP Albania Periudha e zbatimit: Shtator 2013 – Qershor 2014 Përmbledhje e projektit: Shoqata “Together for Life” në…

  më tepër

 • Ekosistemi i Informacionit-Komunikimit të Mjedisit

  Ekosistemi i Informacionit-Komunikimit të Mjedisit

  Donator: REC (Qëndra Rajonale e Mjedisit) Periudha e implementimit: 15/3/2014 – 15/1/2015 Përmbledhje e projektit Projekti “Ekosistemi i Informacionit-Komunikimit të…

  më tepër

 • Qendrat shëndetësore të Peshkopisë, Oroshit dhe Fierzës, shembulli pozitiv i energjive të rinovueshme

  Qendrat shëndetësore të Peshkopisë, Oroshit dhe Fierzës, shembulli pozitiv i ene

  Donator: Programi GEF/UNDP Periudha e zbatimit: 2015 Zonat target: Peshkopi, Orosh dhe Fierzw Përmbledhje e projektit: Projekti konsistonte në shfrytëzimin…

  më tepër