Transparencë

Lexoni: English

 • Projekti: RRITJA E CILËSISË SË KUJDESIT SHËNDETËSOR PËRMES FORCIMIT TË SHOQATAVE TË PACIENTËVE DHE ADVOKIMIT PËR RRITJEN E BUXHETIT NË SHËNDETËSI.

  Projekti: RRITJA E CILËSISË SË KUJDESIT SHËNDETËSOR PËRMES FORCIMIT TË SHOQATAVE

  Donator: Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. Periudha e zbatimit: Korrik 2016 - Prill 2017 Zona e zbatimit: Tiranë, Kukës,…

  më tepër

 • Projekti: LËVIZ PËR KOPSHTIN TIM

  Projekti: LËVIZ PËR KOPSHTIN TIM

  Donator: Lëviz Albania Periudha e zbatimit: Tetor 2016- Shtator 2017 Zona e zbatimit: Tiranë Përfituesit:  Fëmijët e Tiranës/ 3-6 vjeç,…

  më tepër

 • Investigim mbi abuzimin e pacientëve me kancer

  Investigim mbi abuzimin e pacientëve me kancer

  Donator: Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë/Soros (OSFA) Periudha e zbatimit: Tetor 2015 – Prill 2016 Target zona: Spitali Onkologjik…

  më tepër

 • Denoncojmë korrupsionin në shëndetësi, të mbrojmë të drejtat e pacientëve

  Denoncojmë korrupsionin në shëndetësi, të mbrojmë të drejtat e pacientëve

  Donator: Fondacioni SOROS Periudha e zbatimit: Janar – Qershor 2015 Partner: Qendra e Këshillimit të Shërbimeve Psikologjike” Shkodër (QKSHP) Target…

  më tepër

 • Promovimi i të drejtave të njeriut

  Promovimi i të drejtave të njeriut

  Krijimi i Klubit të Shëndetësisë, Çështjeve Sociale dhe Gazetarëve të Mjedisit. Me 25 Mars,2011, Shoqata “Together for Life” themeloi Klubin…

  më tepër