Publications

Recent publications

 • Mar
  01
  Teknologjia e avancuar favorizon abortet selektive
  Ligji mbi abortin në Shqipëri është miratuar në vitin 1996 dhe parashikon ndërprerjen e shtatzënisë deri në javën e 12-të. Pas javës së 12-të aborti bëhet vetëm nëse rrezikohet jeta e e nënës apo nëse fëmija ka anomali jo të përputhshme me jetën. Në një rezolutë të Komisionit Europian midis të tjerash përmendet që edhe në Shqipëri po ndodh...
  more
 • Mar
  12
  Sed libero purus vulputateLorem ipsum dolor sed leoraesent
  Pellentesque ut quam elei fend, ultrici es felis a, lobortis diam. Etiam et arcu et quam condimentum pellentesque se d at quam. Morbi faucibus mi non qu am lobortis, eu placerat nisi adipiscing. Donec pellentesque urna eget orci fringilla tincidunt.Donec tincidunt viverra nulla, eget luctus mi euismod quis. Sed nisl leo, bibendum quis vulputate quis, fermentum pulvinar tellus. Nullam...
  more
 • Mar
  10
  NonummyHendreritivamus eget nibh vel metusEtiam
  Pellentesque ut quam elei fend, ultrici es felis a, lobortis diam. Etiam et arcu et quam condimentum pellentesque se d at quam. Morbi faucibus mi non qu am lobortis, eu placerat nisi adipiscing. Donec pellentesque urna eget orci fringilla tincidunt.Donec tincidunt viverra nulla, eget luctus mi euismod quis. Sed nisl leo, bibendum quis vulputate quis, fermentum pulvinar tellus. Nullam...
  more
 • Mar
  10
  Molestieenean nonummyHendreritivamus eget
  Pellentesque ut quam elei fend, ultrici es felis a, lobortis diam. Etiam et arcu et quam condimentum pellentesque se d at quam. Morbi faucibus mi non qu am lobortis, eu placerat nisi adipiscing. Donec pellentesque urna eget orci fringilla tincidunt.Donec tincidunt viverra nulla, eget luctus mi euismod quis. Sed nisl leo, bibendum quis vulputate quis, fermentum pulvinar tellus. Nullam...
  more